Inbrekers slaan hun slag bij drie woninginbraken

zaterdag 16 januari 2016

Kruiningen/'s Heer Hendrikskinderen/Goes - Vrijdagmiddag en -avond is bij drie woningen ingebroken. In een vierde geval lukte het inbrekers niet binnen te komen. Van de dader(s) ontbreekt nog ieder spoor. Meld verdachte situaties via 112.

 

 

 

 

Bij deze woninginbraken zijn onder andere weggenomen: sieraden en computers.

Heeft u de laatste dagen iets bijzonders gezien, wat met een van deze woninginbraken te maken kan hebben? Bel dan naar de politie: 0900-8844. Belt u liever anoniem: 0800-7000.

Een woninginbraak is een ingrijpende gebeurtenis. De aanpak hiervan heeft dan ook topprioriteit bij de politie. U kunt zelf ook veel doen om te voorkomen dat u slachtoffer wordt. Bent u toch slachtoffer geworden? Doe altijd aangifte! Ook van een poging tot woninginbraak.

 

U kent uw buurt het beste. U weet wie uw buren zijn en in welke auto’s zij rijden. Bel altijd 112 als u in de buurt iets verdachts ziet. Noteer bijvoorbeeld het kenteken van de verdachte auto en/of het signalement van de verdachte persoon. Geef dit door aan de politie. Blijf rustig, neem geen risico's! Meld uw naam, uw woonplaats, het adres en wat er precies aan de hand is. De kans dat woninginbrekers opgepakt kunnen worden, neemt toe als u bij de politie meldt wanneer u verdachte zaken waarneemt.

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Kruiningen | 112 alarmeringen Kruiningen | Goedkoop Tanken in Kruiningen | Supermarkten in Kruiningen | Weerbericht Kruiningen